miercuri, 7 ianuarie 2009

Au trecut si sarbatorile, a trecut si deprimarea si ce e cel mai important am invatat o gramada de lucruri noi !De exemplu am inceput sa il imitam pe bunicul cum tuseste , frumos ca si orice copil educat punem manuta la gurita si tusim de doua trei ori dupa care luam servetelul si ne stergem nasul si gurita. Bineanteles ca audienta este indemnata sa bata din palme si sa spuna"babo, babo" adica bravo bravo. Deja cand apare o persoana noua in peisaj incepe sa arate tot ce stie nou fara sa trebuiasca sa o mai rugam noi.
De doua zile cautam buricul la mama , la tata, la apropiati ; mergem si ridicam bluza sa vedem daca "buica, buica" mai este la locul lui !!!
Nu stiu ce ii rezerva viitorul da are talent de orator pentru ca in fiecare seara tine cate un discurs inainte de culcare de ne prapadim de ras , vorbeste repede si gesticuleaza foarte serioasa de parca marea criza sta in varful degetelelor ei si numai daca le misca repede si in toate directiile ne poate scapa de ea. Chiar daca noi radem are un aer atat de serios si e atat de concentrata incat nimic nu o scoate din starea asta. Cred ca m-am uitat la prea multe talk-show-uri si asta se vede la ea.
A, am uitat sa mentionez ca primul lucru care i l-a aratat lui Mos Craciun a fost cum e Becali:))))

Niciun comentariu: